Sportfeestkalender 2022

​Beste +12 leden en ouders, 

We kunnen stilaan beginnen uitkijken naar een hopelijk normale zomer, bij KLJ betekent de zomer opnieuw SPORTFEESTEN! 🤩 Op de sportfeesten nemen we het een hele zomer op tegen andere KLJ’s van Oost-Vlaanderen in verschillende onderdelen, zoals verschillende dansen, atletiek, touwtrekken, vendelen, wimpelen, piramide bouwen… We willen als KLJ Nazareth natuurlijk enkele bekers proberen te veroveren, maar het hoofddoel van deze sportfeesten is ons vooral amuseren.

Elke week samen komen met al je vrienden op de KLJ om de dansjes te oefenen om dan in het weekend samen te strijden voor de bekers, er is geen betere manier om de goede groepsband te versterken met leden en leiding.  

Een dag op het sportfeest is druk gevuld, we beginnen er meestal heel vroeg aan om in de voormiddag dansjes uit te voeren voor de jury. In de namiddag staat het feestprogramma op de planning, waarbij we touwtrekken, verschillende disciplines lopen en de dansjes uitvoeren voor het publiek, daar worden ook de prijzen verdeeld. 

Hiervoor moeten we toch al beginnen oefenen om te knallen in de zomer. Daarom organiseren we vanaf volgende week onze eerste sportfeesttraining, waarbij we een hele namiddag de eerste basis aanleggen voor de dansjes, dit gaat dus door op zaterdag 16 april van 14u tot 18u.

Hierna organiseren we elke week op zaterdag een training van 16u tot 18u (voor de +14 telkens tot 19u). De volledige planning kan je verder zien op onze website bij activiteiten.

We hopen dus dat we jullie allemaal mogen verwachten voor een hopelijk mooie zomer! Bij vragen over de sportfeesten kan je altijd bij iemand van de leiding terecht. Sfeerbeelden van de vorige sportfeesten kan je terugvinden op onze website.

Tot zaterdag! 

De leiding