Reglement schijt je rijk 2022

REGLEMENT SCHIJT JE RIJK 2022

KLJ NAZARETH

DE KAVELS

Op de dag van 'Schijt je Rijk' (7 mei) zal er een koe rondlopen op een afgebakend stuk wei, verdeeld in kavels. Elke kavel bestaat uit een specifieke cijferlettercombinatie.

DE LOTEN

  • 1 lotje 3 euro
  • 4 lotjes 10 euro
  • >  4 lotjes 2.5 euro per lotje

De verkoop verloopt via een google forms die u kan vinden via de Qr-code, op onze site ‘kljnazareth.kljsite.be’. Wij zullen ook op 5 mei op de markt in Nazareth aanwezig zijn, waar u lotjes kan kopen. U kan ook meedoen door te mailen naar lander.goris0811@gmail.com of te bellen naar Lander Goris (0499 73 38 38), Remco Mattheeuws (0475 34 04 23) of Milan Mattheeuws (0468 13 18 14).

Elke lotje vertegenwoordigt dus 1 vakje. De vakjes kunnen NIET zelf gekozen worden.

U kan online lotjes kopen tot en met 6 mei, 18 uur. Op 7 mei tussen 14u00 en 14u45 kan u ter plaatse nog de laatste lotjes kopen.

Nadien worden de vakjes verdeeld en wordt de koe vrij gelaten. De vakjes zullen ter plaatse worden getoond en zal op 7 mei 15u45 via mail worden doorgestuurd.

DE KOE OP DE WEIDE

Deze actie vindt plaats op zaterdag 7 mei 2022 op de wei in groenstraat 4, Nazareth (weide recht over container park). Om 15u00 wordt het startsein gegeven en zal de koe het afgebakende veld betreden.

Het spel zal max. 5u duren en wordt dus ten laatste beëindigd om 20u00, of op het moment dat de koe kakt. Indien de koe NIET kakt vóór 20u00, wordt de winnaar bepaald d.m.v. lottrekking. (zie 'WAT ALS')

DE WINNENDE VLAAI

Hiervoor wordt het middelpunt van de eerste gelegde VLAAI als oriëntatiepunt genomen. Eeen plassende koe is dus geen prijs waard. De exacte plaats wordt door de leiding van KLJ Nazareth bekeken en bepaald. Deze beslissing kan niet betwist worden!

DE WINNAAR

Enkel de eerste grote behoefte van de koe tijdens de wedstrijduren wordt als meetpunt gebruikt. Na deze grote behoefte wordt de koe verwijderd van het veld en gaat de leiding uitmeten welk lotje overeenkomt met de plaats waar de koe haar grote behoefte heeft gedaan. Het vak waarin het middelpunt van de vlaai ligt, die persoon wint 100 euro.

Daarnaast zijn er nog 3 mooie prijzen te winnen. De 8 omringende vakjes worden in een pot gestoken en daaruit zal 1 winnaar getrokken worden. Er zullen ook nog 2 willekeurige lotjes getrokken worden. Deze 3 personen winnen een mooi gevulde biermand.

Indien de winnaar aanwezig is zal de prijs direct overhandigt worden. Indien de winnaar niet aanwezig is zullen wij de persoon contacteren en bezorgen wij de prijs aan huis.

Er zijn dus 4 mooie prijzen te winnen!!!

Prijs 1 : €100 waar de koe schijt

Prijs 2 : 3 biermanden

WAT ALS?

Indien de koe tussen het startsignaal (15u00) en het eindsignaal (20u00) geen grote behoefte heeft gedaan zal de rechterachterpoot van de koe de winnaar bepalen.

GEDRAGSREGELS

De leiding van KLJ Nazareth zal erop toezien dat alles eerlijk verloopt.

HOE VOLGEN?

Deze wedstrijd is te volgen op het veld in Groenstraat 4 Nazareth (recht tegenover het containerpark). Er wordt parking voorzien voor zowel auto's als fietsen. Tijdens de uren dat de koe rond loopt kan u genieten van een fris drankje en een lekkere hamburger.

WE DANKEN U VOOR UW STEUN EN WENSEN U VEEL GELUK EN PLEZIER!