OPEN AIR WEEKEND 2022 – KLJ NAZARETH

VRIJDAG 19 AUGUSTUS -RIBBETJESFESTIJN MET BINGO

Locatie: Steenweg Deinze 46, Nazareth

Op vrijdag 19 augustus 2022 organiseren wij naar jaarlijkse gewoonte weer een heerlijk ribbetjesfestijn à volonté (start om 18u30) met aansluitend een bingo (start om 21u30).

Insch​rijvenvoor het festijn kan via onderstaandinschrijvingsformulier tot en met 14/08:https://forms.gle/EsTpjUrU4FS9iRQz6

Prijzen:

Kind.: 13euro(3 t.e.m. 12 jaar, onder de 3 jaar = gratis)

Volw.: 20 euro

Hoe betalen?

Jullie kunnen cash betalen aan de kassa of het bedrag overschrijven op het rekeningnummer: BE95 7374 2106 8858.Vergeet zeker niet 'Ribbetjes + naam van de persoon die inschrijft+ aantal volwassenen en kinderen'te vermelden in de beschrijving van de overschrijving.

ZATERDAG 20 AUGUSTUS - OPEN AIR FUIF

Locatie: Steenweg Deinze 46, Nazareth

Op 20 augustus is het opnieuw zover, wij presenteren OPEN AIR fuif terug op ons lokaal! Informatie over ticketverkoop en dj’s te volgen op onze Facebookpagina Open Air.

ZONDAG 21 AUGUSTUS - STREEKBIERENNAMIDDAG MET VOLKSDANS

Locatie: Steenweg Deinze 46, 9810 Nazareth

Om ons fantastische feestweekend af te sluiten nodigt KLJ Nazareth u en al uw vrienden, familie en kennissen uit voor een streekbierennamiddag.

Geniet op zondag 21 augustus van een lekker streekbiertje op ons terras vanaf 14u. Daarnaast is er voor de kleintjes onder ons ook extra kinderanimatie voorzien. Er worden ook heerlijke pannenkoeken en hamburgers aangeboden.

Met het jaarthema “KLJ da’s voor ‘t leven” doken we even terug in de tijd en haalden we een oude traditie van onder het stof. Van 15 uur tot 18 uur is er een retro volksdansnamiddag waar iedereen vrijwillig aan kan deelnemen.

Aan alle sympathisanten, (ex-)KLJ’ers, volksdansliefhebbers, toeschouwers... kom mee kuieren! Of kom genieten van de volkse sfeer met een streekbiertje op het terras. Het kan allemaal!

We hopen dan ook op een talrijke opkomst.Zo sluiten we samen ons fantastisch feestweekend af!