Quiz Night - KLJ Nazareth

Dag iedereen,
 
Zondag 11 juli is het zover ons eigen sportfeest! Dit feestweekend willen wij de vrijdagavond (9 juli 2021) goed inzetten met een te gekke quizavond. 
Doordat we rekening moeten houden met afstand tussen de tafels, kunnen we een beperkt aantal teams toelaten in de tent. In totaal kunnen wij 30 teams ontvangen. Ieder team bestaat uit 4 personen. 
Natuurlijk moet u zich inschrijven voor dit evenement. U moet gewoon via deze link het inschrijvingsformulier invullen en dan bent u ingeschreven: https://forms.gle/uxXQZAPjcya2GHCN9
Opgelet volzet = volzet dus schrijf u zeker optijd in! U kan zich ten laatste inschrijven tot en met woensdag 7 juli 2021 om middernacht. 
Wij regelen ook al op voorhand de tafelverdeling om zo alles vlotter te doen verlopen. Hoe sneller u inschrijft, hoe dichter u bij het scherm zit. De eerste inschrijving zal dus vooraan zitten en de laatste inschrijving zal dus achteraan zitten. 
De deuren gaan open om 19u00 en de quiz zal van start gaan om 19u30. Verlies dus zeker het uur niet uit het oog want wij beginnen optijd.
De quiz vindt plaats in de tent op het terrein van ons sportfeest. Het adres is Groenstraat 4, 9810 Nazareth. Dit is aan het Recyclagepark van Nazareth. Er is parking voorzien voor zowel fietsen als auto's.
Voor de Quiz vragen wij 16 euro per team (€4/persoon), gelieve dit ten laatste te betalen op 7 juli 2021. U mag het overschrijven op het rekeningnummer van de KLJ (BE95 7374 2106 8858). Vergeet zeker niet uw groepsnaam te vermelden in de beschrijving van de overschrijving.
 
Belangrijk regels:
- Mondmasker aan bij verplaatsing
- Wij bedienen aan tafel
- Afstand houden
- Maximaal 4 personen aan één tafel
 
Tot dan!